Håkon Brandsrud Lund

Håkon Brandsrud Lund, Naprapat

Håkon har bakgrunn som toppidrettsutøver innen svømming, hvor han konkurrerte i mange år. Gjennom denne tiden fant han ut hvor viktig det er med en riktig kombinasjon av både trening og skadeforebygging, for å få en best mulig prestasjon. Denne tilnærmingen har siden fulgt Håkon, og har dannet grunnlaget for hans interesse for menneskekroppen og behandlingsstrategi. Dette har ført til at Håkon utdannet seg som Naprapat.

Tidligere har Håkon jobbet som Naprapat i Innlandet, og har nå begynt å jobbe i Oslo. Han har blant annet behandlet toppidrettsutøvere innen fotball og landslaget i functional fitness. Håkon er også utdannet personlig trener og har videreutdanning innen dry needling.

Håkon er i sine konsultasjoner opptatt av å se hele mennesket. Dette vil bidra til å finne årsaken til smerten som igjen resulterer i individtilpassede løsninger for pasienten. Han har tro på at pasienten får best mulig utbytte av behandlingen med en aktiv tilnærming til både rehabilitering og videre forebygging.

På fritiden er Håkon fortsatt aktiv og driver blant annet med styrketrening, løping og friluftsliv.

Håkon tilbyr behandlingsteknikker som leddjusteringer, muskelbehandling, dry needling, rådgivning i rehabiliterende og forebyggende hensikt. Han tilbyr og individuelle treningsprogram med tett oppfølging.